Afgelopen jaren is permanent make-up steeds populairder geworden. In tegenstelling van wenkbrauwen tatoeëren is de pmu techniek semi permanent.  Het voordeel hiervan is dat je niet je hele leven vast zit aan de zelfde wenkbrauwvorm of lipkleur. Bij Browz & More werken we met verschillende technieken, namelijk Phibrows Microblading, Powderbrows en 3-D Microblading voor de wenkbrauwen. En werken we met de technieken Full Lips , Ombré Lips en Lipliner voor Lip PMU.
Om te bepalen welke werkwijze het beste bij jou past, kijken wij naar je persoonlijke wensen en de huidige staat van je wenkbrauwen of lippen.

Phibrows Microblading
Microblading is dé nieuwe trend in semi permanente make-up. Het is minder definitief dan permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar aanwezig zal blijven in de huid.
Met een microblade worden er hyperrealistische haartjes tussen de eigen haartjes "getekend". Deze techniek is zeer geschikt voor wie  vollere wenkbrauwen wenst, maar tegelijk een natuurlijk en realistisch resultaat wilt bereiken. Ook is deze techniek heel geschikt voor het corrigeren van de natuurlijke wenkbrauwvorm en/of het camoufleren van littekens*
Microblading is de manier om mooie en natuurlijk uitziende wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van hebt en niet dagelijks je wenkbrauwen meer hoeft te tekenen. 

In microblading zit erg veel verschil. Browz & More biedt de Phibrows techniek aan, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van microblading.
Phibrows microblading onderscheidt zich van andere vormen van microblading door het bijzonder natuurlijke resultaat. Het patroon waarin de haartjes gepigmenteerd worden en de dikte van de haartjes worden mooi afgstemd op jouw natuurlijke wenkbrauwen, waardoor de gepigmenteerde haartjes niet van echt te onderscheiden zijn. De wenkbrauw vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht. Phibrows is daarom ook de meest geavanceerde techniek op het gebied van microblading.


Hoe ziet een Phibrows microblading behandeling eruit?

Voor de behandeling vragen we je een formulier in te vullen waarin we naar je gezondheid vragen en eventueel medicijngebruik of allergieën. In sommige gevallen is het namelijk niet aan te raden een permanente make-up behandeling te ondergaan of zijn er dingen waar tijdens de behandeling of nazorg rekening gehouden moet worden.
De Phibrows Microblading techniek wordt toegepast met een houder met daarin een rij ultra dunne naaldjes. Met deze naaldjes worden er nieuwe “haartjes” gepigmenteerd tussen de eigen wenkbrauw haartjes.
De haartjes worden met kleine krasjes in de huid aangebracht en vervolgens gevuld met pigment.
Hierdoor wordt een super realistisch en natuurlijk effect gecreëerd. Je wenkbrauwen zijn mooi gevormd en vol, maar zien er niet “gemaakt”uit.  


Wat is het verschil met 3-D Microblading?
Bij 3-D Microblading wordt op dezelfde wijze gewerkt als met normale Microblading. Het grote verschil zit hem hier in het inschaduwen tussen de gepigmenteerde haartjes. Dit inschaduwen gebeurt met een PMU apparaat.
Door het inschaduwen tussen de haartjes creeër je een 3-D effect, waardoor de wenkbrauwen nog natuurlijker en voller lijken. 

Hoe lang duurt een Phibrows Microblading behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling met Phibrows Microblading 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief het voorbespreken en voortekenen.
Tijdens de intake wil ik graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van je gezicht en uiteraard je wensen.

Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd zullen we samen aan de hand van een kleuren kaart bepalen welke kleur bij jou past. Hierna starten we met de behandeling.

Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

 

Hoe lang gaat Microblading mee?

Microblading gaat gemiddeld 1 tot 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat.

Ga je nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat onze pigmenten geleidelijk vervagen en niet veranderen van kleur.

 

Waarom Phibrows Microblading?

De voordelen van Phibrows:

 • Een heel natuurlijk resultaat;

 • Ook zeer geschikt voor de rijpe huid;

 • Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen;

 • Touch up gemiddeld na 1 jaar;

 • Geen beschadiging van de huid omdat Browz & More beschikt over de allernieuwste apparatuur en werkt volgens de modernste technieken;

 • Zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen;

 • Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar waardoor je dezelfde dag weer aan het werk kan.

 

 

Wat kost een Phibrows Microblading behandeling?

De prijs van Phibrows Microblading is € 249,- inclusief nabehandeling.  
De prijs van 3-D Microblading is € 279,- inclusief nabehandeling 
De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats.

Powderbrows

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.


Hoe ziet een Powderbrows behandeling eruit?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren, echter wordt met PMU minder diep in de huid gewerkt, in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan er een zacht poeder effect gecreëerd worden.

Hoe lang duurt een Powderbrows behandeling?

Gemiddeld duurt de behandeling bij Powder brows 2,5 tot 3 uur. Dit is inclusief het voor bespreken en voortekenen.
Tijdens de intake wil ik graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van je gezicht en uiteraard je wensen. 
Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd zullen we samen aan de hand van een kleuren kaart bepalen welke kleur bij jou past. Hierna starten we met de behandeling.

Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Hoe lang gaan Powderbrows mee?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat.

Ga je nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

 

Waarom Powderbrows?

De voordelen van Powder brows:

 • Geschikt voor alle huidtypen: droog/vet/gecombineerd/grove poriën;

 • Zeer geschikt voor de rijpe huid;

 • Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading

 • Heel natuurlijk poedereffect;

 • Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen;

 • Touch up gemiddeld pas na 1,5 jaar;

 • Geen beschadiging van de huid omdat Browz & More beschikt over de allernieuwste apparatuur en werkt volgens de modernste technieken;

 • Zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen;

 • Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar waardoor je gelijk je normale bezigheden weer kunt hervatten.

 

 

Wat kost een Powderbrows behandeling?

De prijs van Powder brows is € 275,- inclusief nabehandeling.  
De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats.

" Beauty doesn't rinse off "

 

PMU Lippen

Full Lips Lippigmentatie 
Is een vorm van semi permanente make-up, waarbij door middel van het inschaduwen van de lippen een voler effect berikt kan worden.Tevens is deze techniek heel geschikt om onregelmatigheden in de vorm van de lippen te corrigeren

Prijs € 275,- inclusief nabehandeling