" Beauty is not flawless. It shines even through you flaws"

-Je huid is je grootste orgaan met een hele belangrijke functie. Het beschermt je tegen alle invloeden van buitenaf. Hierdoor heeft de huid het regelmatig te verduren en kunnen huidproblemen ontstaan.
Wanneer we goed naar de huid kijken, kan dit waardevolle informatie leveren over het totale functioneren van het lichaam. 
Er zijn veel manieren om huidproblemen te behandelen, een heel doeltreffende en huidvriendelijke manier is Microneedling. Wat Microneedling precies inhoudt lees je hieronder -  

 

Marissa-Hoogendoorn.png

Phi Microneedling 
Is een uitstekende manier om de problematische huid de zorg te geven die het nodig heeft.

Phi Microneedling wordt met succes toegepast bij de volgende indicaties;

- het verminderen van rimpels en fijne lijntjes

- het verminderen van grove porieën
- verminderen en tegengaan van acné
- huidverstrakking
- pigmentvlekken / hyperpigmentatie
- (acné) littekens
- verminderen van striae / striemen 
- haargroeistimulatie 

Hoe werkt het?

De microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zul je al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door onder andere (acné)littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Phi Microneedling behandelingen hebben dus ook een zuiverend effect.

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zon schade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. We zullen je adviseren welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Wat kun je na de behandeling verwachten?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal.
Je kunt gewoon je normale dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor je omgeving. Dat is ook een van de voordelen van Phi Microneedling: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door Phi Microneedling.
Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

Direct na de behandeling zal de nazorg besproken worden en krijg je een advies over de producten die je kan gebruiken om het  optimale uit je behandeling te halen.

 

Wat kost het?

Ga naar de prijslijst voor een compleet overzicht van de verschillende behandelingen en bijbehorende prijzen  

*je ontvangt 15% korting op de totaalprijs bij afname van een kuur vanaf 3 behandelingen