Lash Extend.png

Classic One by One en  2D-6D Russian Volume wimperextensions
 

Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension (one by one), of juist een waaiertje van wimperextensions (russian volume), op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

Wij gebruiken producten van Lash Extend.
De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en de eigen natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden uitgebreid besproken tijdens behandeling.

We maken samen een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met je wensen en wat je natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaan we de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je je ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!
 

De behandeling

Eerst wordt er gekeken welk soort wimper haartje bij je past, want we hebben diverse wimper haartjes die verschillen in lengtes, diktes en krullen. Een C krul is bijvoorbeeld een natuurlijke krul en een D krul een heftige krul. Daarna worden de wimper haartjes op de natuurlijke wimpers aangebracht met een speciale lijm. Een mens heeft gemiddeld 90 tot 120 wimpers per oog en op bijna alle haartjes wordt een wimperextension geplakt.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.
 

Opvullen

Aangezien er elke dag wel een aantal wimpers uitvallen van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden, maar dit blijft altijd variëren per persoon. De een raakt nou eenmaal meer wimpers kwijt dan de ander, maar de wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan, welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

 

Verwijderen

Wimperextensions kunnen het beste niet door jou zelf verwijderd worden om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. Wij gebruiken een speciale vloeistof die de wimperextension los weekt van de eigen wimper. Doe dit dus niet thuis, want dan beschadig je de natuurlijke wimpers.

 

Voel je de wimperextensions zitten?

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt
 

Tips:

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimpers niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

 

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. We zullen de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van je prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

  • Dagelijks reinigen met de Lash Extend Lash Foam.
    Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Ook zal het ervoor zorgen dat uw extensions langer mooi blijven.

  • Alle producten met olie rond de ogen vermijden.
    Olie tast de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden!

  • Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.
    Lash Extend heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner en mascara.

  • Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions

Prijzen:

Nieuwe set Classic One by One €45,-

Nieuwe set 2D-6D Russian Volume €60,-

Zie de prijslijst voor alle prijzen voor opvullen en verwijderen van wimperextensions

" Beauty begins the moment you decide to be yourself "
- Coco Chanel -